Målare med unik känsla för färg

Om ditt hem i behov av en uppfräschning med ny färg och nya tapeter så borde du kontakta oss som målare. Kanske har fasaden på ditt hus sett sina sista glansdagar? Då kan vi stå stå till tjänst. Vi är ett professionellt måleri med lång erfarenhet och bred kompetens av såväl interiör- som exteriörmåleri. Till oss kan du vända dig när hallen känns trist och ovälkomnande, när vardagsrummet behöver en ny färgkostym eller när köket behöver fräschas till för att få till den rätta känslan. Våra duktiga målare spacklar, slipar, målar och tapetserar med stor noggrannhet och precision, och gör alltid sitt bästa för att du ska få just ditt drömhem.

Yrkesexpertis, kunskap och kompetens

När du väljer oss så får du ett gäng mycket erfarna målare på köpet. Vi har verkat inom branschen i många år och tillsammans har vi samlat på oss en ovärderlig mängd kunskap som vi delar med oss av när vi arbetar hemma hos dig. För oss är du som vår kund det viktigaste vi har och vi välkomnar därför dig att ställa alla dina frågor eller funderingar som du kan ha. Vi jobbar alltid för att du ska bli riktigt, riktigt nöjd med vårt jobb och nöjer oss inte förrän du är det.

Anlita oss som målare - så går det till

Vi vill gärna hjälpa till att göra processen med din renovering så enkel och smidig som möjlig - från första kontakt tills dess att sista penseldraget är gjort. Hos oss satsar vi på tydlig och effektiv kommunikation, snabbt arbete och kvalitetsmässiga resultat. Vill du anlita våra målare i Västerås är första steget att kontakta oss med din förfrågan. Alltså vad du önskar få gjort och när. Därefter går vi tillsammans igenom arbetets omfattning samt särskilda detaljer kring färg och/eller tapet - varpå vi sammanställer en offert för dig att ta ställning till. Väljer du att acceptera kör vi igång med arbetet så fort som möjligt, och levererar ett nymålat resultat i toppklass inom utsatt tid. Vårt mål är inte att möta dina förväntningar - utan överträffa dem.