Det här kan vi hjälpa er med

Hos oss arbetar endast professionella målare med lång erfarenhet, gedigen yrkesskicklighet och en alldeles särskild känsla för färg, form och estetik. Och så noggrannhet förstås. Våra målare lämnar ingenting åt slumpen och gör aldrig något halvdant. Av oss får du alltid resultat av högsta kvalitet och som håller länge. Våra målare kan måla allt från dina väggar inomhus, ditt tak, dina köksluckor, ditt kök till din ytterdörr – och väldigt mycket mer.

img

Exteriörmålning

Att måla om sin fasad, veranda eller altan kan låta som en fröjdfulld syssla, men det kräver en hel del tid och att du tänker på många småsaker. Vi har avancerade verktyg och erfarenhet inom det och ser till att det går fort och framförallt att det blir riktigt, riktigt bra. 

img

Interiörmålning

Många väljer att måla sina väggar, tak och sitt golv på egen hand. Det kan faktiskt bli ganska bra – men det brukar nästan alltid märkas av på något vis. Med oss får du en riktigt proffsig målning och självklart får du också tips och råd från oss kring vilken färg som skulle passa bäst för just ditt hem.

img

Komplett förarbete

I många fall krävs det ett förarbete innan målning på väggar och dylikt kan påbörjas, exempelvis spackling eller montering av reparationsväv. Det är inte helt lätt för gemene man att fixa. Vi ser till att förutsättningarna är helt på din sida innan vi börjar måla om i ditt hem. 

img

Tapetsering

Vill du sätta upp tapet i hemmet? Det är något som kan bli oerhört snyggt – förutsatt att det utförs på helt rätt sätt. På egen manick kan det vara klurigt, men tack vare vår expertis blir det korrekt på millimetern. Det innebär att du får en tapetserad vägg som du kan stoltsera med i många år framöver.