Våra tjänster

Omfattande helrenoveringar, mindre dekorationsjobb, uppfräschning av fasader eller ommålning av tak. Till vårt måleri kan du vända dig för alla typer av målerijobb – oavsett om det är stort eller litet, enkelt eller komplicerat. Hos oss arbetar endast professionella målare i Västerås med lång erfarenhet, gedigen yrkesskicklighet och en alldeles särskild känsla för färg, form och estetik. Och så noggrannhet förstås. Våra målare lämnar ingenting åt slumpen och gör aldrig något halvdant. Av oss får du alltid resultat av högsta kvalitet och som håller länge.

Det här kan vi stå till tjänst med:

  • Interiörmålning av väggar, tak, golv och snickerier
  • Målning av köksluckor, innerdörrar, garderober etc
  • Komplett förarbete med spackling, slipning samt montering av reparationsväv om nödvändigt
  • Exteriörmålning av exempelvis fasad, veranda, altan och farstubro
  • Målning kring fönster
  • Tapetsering – inklusive förarbete

Behöver du hjälp med något inom måleri som saknas här ovan? Hör av dig till oss! Ovanstående tjänster är endast ett översiktligt urval av det vi kan erbjuda. Vi är ett flexibelt måleri med kunskap och kompetens om allt och lite till inom branschen.

Glöm inte ROT-avdraget

Trots att vi erbjuder konkurrenskraftiga och plånboksvänliga priser för våra professionella tjänster, är vi medvetna om att kostnaden för att leja bort ett arbete ändå kan kännas för stor för många. Lyckligtvis finns det förmånliga ROT-avdraget till hjälp, genom vilket man får rätt till bra avdrag på just byggtjänster – däribland måleritjänster. Är du berättigad till ROT-avdrag sköter vi allt det administrativa med rapporteringen till Skatteverket. Avdraget finner du sedan redovisat och klart på din slutgiltiga faktura. Enkelt, smidigt och tryggt.