Målare för dig som bor i Västerås

Kompetenta målare och Nöjd-Kund-Garanti

Vi kan inte bara förse dig med ytterst kompetenta målare, utan hos oss får du även Nöjd-Kund-Garanti. Detta kan du tolka som ett bevis på att vi verkligen kan förse dig med den högkvalitativa service som vi hävdar att vi kan göra. Det ger dig bland annat rätt till två års garanti och en opartisk besiktning.

Om det mot all förmodan skulle vara så att du inte blir nöjd med det arbete vi utfört samtidigt som eventuella fel och brister uppenbarar sig under besiktningen behöver du därför bara meddela oss om detta så kommer vi och ställer det hela till rätta helt utan någon extra kostnad. Du har med andra ord inget att oroa dig för överhuvudtaget när du anlitar oss, utan du kommer få ett mycket bra värde för pengarna!

ROT-avdrag

Du som är privatperson och anlitar våra målare har rätt till ROT-avdrag. Om du så önskar kan vi dra den summa det gäller direkt från din faktura. Detta tillsammans med våra utmärkta priser betyder att det inte behöver bli någon dyr historia att anlita oss.

För att få rätt till detta avdrag finns det en mängd villkor du måste uppfylla. Närmare bestämt behöver du vara minst 18 år gammal, betala svensk skatt som minst uppgår till 90% av din sammanlagda inkomst, vara listad som ägare för den bostad där arbetet utförs samt inte redan ha använt dig av ROT-avdraget under det aktuella året. Så länge du uppfyller detta har du rätt till upp till 50 000 kr, eller 30% av den totala kostnaden, i skatteavdrag för så kallade ROT-tjänster. ROT står för ”Reparation, Ombyggnad och Tillbyggnad.” Det inkluderar bland mycket annat måleritjänster.

Målare för dig som är bosatt i Västerås

Vi värnar om miljön

Vi och våra målare är inte bara skickliga på det vi gör samtidigt som vi erbjuder förmånliga priser. Vi är nämligen också ett mycket miljövänligt företag som värnar om miljön och klimatet. Ett sätt som vi gör det på är att enbart använda oss av miljövänliga målarfärger och andra produkter. Dessutom siktar vi alltid på att ha så låga utsläppsnivåer som möjligt. För att kunna ha det använder vi oss av hybrid- och elbilar.

Är du också mån om att kunna vara med och bidra till en bättre miljö? I så fall är vi ett utmärkt företag för dig. Kontakta oss för mer information om detta. Vi förser dig mer än gärna med den information som du är ute efter och ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify