Detta är PAK Solutions AB

Vi på PAK Solutions AB är en målerifirma som erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag som bor eller verkar i Västerås med omnejd. Vi är ett relativt nybildat företag, men det betyder inte att vi saknar erfarenhet av måleribranschen. Majoriteten av de målare som jobbar hos oss har nämligen varit aktiva inom branschen under flera års tid. De är dessutom utbildade målare, så de har det som krävs för att kunna förse dig med en högkvalitativ service.

Vi är ett prisvänligt alternativ

Vi på PAK Solutions AB är också ett mycket prisvänligt alternativ. Vi erbjuder nämligen några av de överlägset bästa priserna inom branschen. Oss kan du därför få en högkvalitativ service av utan att det alls ska behöva kosta dig särskilt mycket pengar.

Vi bidrar till en bättre miljö

Vi på PAK Solutions AB gör även allt vi kan för att kunna vara med och bidra till en bättre miljö. Just därför använder vi miljövänliga produkter och varor, återvinner så mycket som möjligt och använder oss av hybrid- eller elbilar. När du anlitar oss kan du därför med gott samvete veta med dig att du anlitar en målerifirma som gör vad de kan för att kunna bidra till en bättre miljö.