Målare för dig som är verksam i Västerås

Ibbes Måleri och Renovering AB

Välkommen till oss på Ibbes Måleri och Renovering AB! Vi är en kunnig, mångsidig och erfaren målerifirma som du kan vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av måleriarbeten. När det gäller invändiga målningar kan vi bland annat hjälpa dig med målning av väggar, tak, golv, inredning och möbler. Exempel på de olika typer av utvändiga målningar vi erbjuder inkluderar fasadmålningar, staketmålningar, fönstermålningar, dörrmålningar och balkongmålningar.

Dessutom är inte målningar de enda tjänster som vi erbjuder, utan vi kan även hjälpa dig med saker som spackling och tapetsering. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster. Vi ser alltid fram emot att få höra från våra kära kunder, och framför allt emot att kunna ge dem den hjälp de är ute efter!

Våra målare

De målare som arbetar här hos oss på Ibbes Måleri och Renovering AB har allt som krävs för att kunna erbjuda dig en förstklassig service. Med andra ord har de rätt utbildning samtidigt som de är erfarna, något som i sin tur betyder att de också är oerhört kompetenta! Framför allt har de dock just målning som sin stora passion här i livet. Det bidrar ytterligare till att göra de så skickliga och pålitliga som de är. Det är nämligen inte någon hemlighet att det är betydligt enklare att prestera bra om man arbetar med något som man trivs med. Just det är alltså vad samtliga våra målare gör!

Målare för dig som verkar i Västerås

Vår adress

Vi på Ibbes Måleri och Renovering AB har Fallhammargatan 1C i Västerås som vår adress. Det betyder dock inte att vi bara vänder oss till kunder i just Västerås, utan vi erbjuder även våra tjänster i andra delar av Västmanlands län! Detta inkluderar flera olika typer av aktörer, däribland privatpersoner, företag, kommunala verksamheter och bostadsrättsföreningar. Det spelar inte heller någon roll ifall det handlar om ett litet eller stort arbete, utan vi tar oss an projekt av alla tänkbara olika storlekar!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify