Om oss på Oxen Målerifirma

Bakgrunden till det framgångsrika måleri vi driver idag på Oxen Målarfirma är inte särskilt komplicerad. Vi älskar att måla, vi brinner för kreativitet och vi är helt enkelt väldigt bra på det vi gör. Dessutom trivs vi som allra bäst när vi får göra människor glada genom vår yrkesskicklighet, och det är precis det – kärleken till både yrket och kundservicen – som gör oss till Sveriges bästa måleri. Våra medarbetare är alla professionella målare med bred kompetens, gedigna yrkeskunskaper och lång erfarenhet från branschen. Oxen Målarfirma – för dig som endast nöjer dig med det bästa. 

Kvalitet, kompetens och kundnöjdhet

Tre enkla men betydelsefulla begrepp som genomsyrar allt vi gör. Nöjda kunder är vår absolut högsta prioritet och den viktigaste förutsättningen för att vi ska kunna fortsätta jobba med det vi älskar – att göra världen lite mer färggrann. Och för nöjda kunder krävs riktigt vass kompetens, yrkesskicklighet och resultat av bästa möjliga kvalitet. Vi strävar också efter att vara en så flexibel och personlig målarfirma som möjligt. Vi spacklar, målar och lackerar utifrån dina önskemål – alltid med marknadens bästa redskap, produkter och slutresultat. 

Låt oss sätta färg på din tillvaro 

Ska du bygga nytt, bygga till eller renovera hemma? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Oxen Målarfirma. Vårt måleri är beläget i Västerås, men vi åtar oss naturligtvis uppdrag med omnejd. Våra duktiga och proffsiga målare fräschar till såväl exteriör som interiör och ger nytt liv åt väggar, tak, golv och fasad.