Om oss

Ett professionellt måleri med stans bästa kompetens och erfarenhet – och de trevligaste medarbetarna. Varmt välkommen till en personligare, bättre och mer kvalitetssäkrad målerifirma, som alltid sätter dig som kund i fokus och som alltid har som mål att överträffa förväntningar, snarare än att bara möta dem.

Vi har över 30 års erfarenhet inom måleribranschen, och har under den tiden hunnit samla på oss mängder av erfarenheter och kunskaper. Vi har också fått många insikter om vad kunderna vill ha och vad som faktiskt gör ett måleri riktigt bra. Noggrannhet, yrkesskicklighet, bra kommunikation och flexibilitet är alla viktiga faktorer som måste fungera för att kunna leverera det kunderna önskar – varför det också är det vi satsar som hårdast på. Vi vill att du som anlitar oss ska kunna känna dig trygg med att vi gör ett riktigt bra jobb, men också att vi är lyhörda för dina behov och önskemål och kan anpassa oss och vara flexibla.

Måleritjänster av alla slag

Interiör målning, exteriör målning, tapetsering eller kanske dekorationsmålning? Våra målare i Västerås står beredda att ta sig an alla typer av uppdrag inom måleri och tapetsering. Genom åren har vi genomfört mängder av olika slags uppdrag åt olika kunder, vilka samtliga har bidragit till den breda kompetens vi besitter idag. För oss är inget jobb för svårt eller för krångligt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig? Då är du förstås varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Ring eller maila, så pratas vi vid!